Post a New Reply
Reply to thread: Winamax bug with clicking autofold button
Username:
Please select the number: 1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Post Subject:
Your Message:
Smilies
Angel Angry Blush Confused
Dodgy Exclamation Heart Huh
Idea Sleepy Undecided Smile
Wink Cool Big Grin Tongue
Rolleyes Shy Sad  
Post Options:
Thread Subscription:
Specify the type of notification and thread subscription you'd like to have to this thread. (Registered users only)




Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)


Thread Review (Newest First)
Posted by SaT_Admin - 06-20-2019, 08:52 AM
Ok great. Just make sure to do the Action Required test from the first link and check that it correctly changes
Posted by Hmp - 06-20-2019, 08:47 AM
Ok yeah tried it again with a different number and it works now, thanks for your help.
Posted by SaT_Admin - 06-20-2019, 08:30 AM
(06-20-2019, 07:12 AM)Hmp Wrote: tried all options but nothing changed, is it maybe because my main monitor with the tables is 4k and 2nd monitor with lobbies is 1080p?

Yes exactly, you need to follow the instructions on the win10 fix page and set up Custom Scaling in Windows. What this means is that both monitors will need to use the same scaling %, which means probably one screen will look weird. Unfortunately this is the only way around the problem at the moment otherwise SaT cannot scan the tables
Posted by Hmp - 06-20-2019, 07:12 AM
tried all options but nothing changed, is it maybe because my main monitor with the tables is 4k and 2nd monitor with lobbies is 1080p?
Posted by SaT_Admin - 06-20-2019, 02:06 AM
from your layout file:

Code:
Winamax_included_fold_color=0xffffffff
Winamax_included_call_color=0xffffffff
Winamax_included_bet_color=0xffffffff

That means that SaT didn't grab your button colors correctly, and therefore is not correctly detecting when action is required. The tables need to be passing this Test, which is probably currently failing:

https://www.stackandtile.com/sat/help/ta...ncorrectly

If you're running multiple monitors, then specifically look to do the Win10 fix to use Custom Scaling in Windows.

https://www.stackandtile.com/sat/help/windows-10-fix

Then Remove and re-Include the site. Let me know if it works
Posted by Hmp - 06-19-2019, 11:32 PM
Hey when I try to click the autofold button with my mouse it automatically jumps to the call option. These are my settings: https://pastebin.com/Ur3y3tgh and video of it happening: https://youtu.be/eyiJ7RI8MQ8