Issue with Ignition Setup
#1
Hello, I am trying to add Ignition, but when I try to fold by pressing F10 during setup it calls instead.  If it matters I am currently using a laptop connected to a TV, but am only using the TV as the display.

Here is my layout information.  Thanks

[settings]
table_width=976
table_height=599
total_slots=1
slot1x=0
slot1y=0
stack_slot=1
newtables_slot=grid
move_to_grid=preflop
oldtables_duration=5
oldtables_slot=grid
scan_mode=DWM
[general]
show_walkthru=0
gui_x=732
gui_y=282
last_tab=
filename=tryt.ini
is_reloading=0
version=2.98.04
win_ver=10.0.17134
v29804_msg=0
[sites]
BodogIgnition_included_executable_path=C:\Ignition\Lobby.exe
BodogIgnition_included_resized_table_width=976
BodogIgnition_included_resized_table_height=599
BodogIgnition_included_fold_color=0x55
BodogIgnition_included_call_color=0x56
BodogIgnition_included_bet_color=0x70
BodogIgnition_included_betsize4_color=0x66668c
Reply


[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Username::
Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)
Please select the number: 1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Messages In This Thread
Issue with Ignition Setup - by aro444 - 06-04-2019, 02:10 PM
RE: Issue with Ignition Setup - by aro444 - 06-04-2019, 02:41 PM
RE: Issue with Ignition Setup - by SaT_Admin - 06-04-2019, 03:16 PM
RE: Issue with Ignition Setup - by aro444 - 06-04-2019, 05:27 PM
RE: Issue with Ignition Setup - by SaT_Admin - 06-04-2019, 05:41 PM
RE: Issue with Ignition Setup - by aro444 - 06-05-2019, 01:47 AM
RE: Issue with Ignition Setup - by SaT_Admin - 06-05-2019, 02:05 AM
RE: Issue with Ignition Setup - by aro444 - 06-05-2019, 05:29 AM
RE: Issue with Ignition Setup - by SaT_Admin - 06-05-2019, 02:43 PM